Välkommen till
Melleruds IF

MIF Supporterklubb riktar till MIF:s alla medlemmar och supporters som vill se en fortsatt positiv utveckling i "Dalslands bästa fotbollsförening". Skulle du kunna tänka dig att bli medlem i Guldklubben?

Vad är då Guldklubben? Vi vill här ge dig några förslag på hur du blir medlem samt informera om vad du får för ditt medlemskap.

Guldklubben är en del av MIF:s Supporterklubb som riktar sina insatser mot föreningens seniorverksamhet. du blir medlem genom att köpa andelar. För varje 100:- kronor får du en andel. Du förbinder dig att lägga 100:-/kr per månad. Vill du lägga 200:- kr i månaden får du två andelar. Vill du köpa ytterligare får du en andel per 100:- kr.
Avtalstiden är ett kalanderår (2003).

Men Guldklubben vill också ge något tillbaka till dig. En uppskattning för din insats. Under fotbollssängen kommer kommer Guldklubbens medlemmar träffas och umgås. Tanken är att vi under vårsäsongen träffas vid två tillfällen och vid ett tillfälle under hösten.
Vi träffas i MIF:s klubbstuga där vi fikar, lottar ut lite vinster på era andelar, samt får träffa några inbjudna gäster. dessutom får ni en fribiljett till dagens match.

3 maj MIF-Torslanda (Benno Magnusson)
14 juni MIF-Skärhamn (hemlig gäst)
20 sept MIF-Ljungskile (L O Mattsson)

Är detta något du kan ställa upp på och på detta sätt stödja MIF? Skicka då in en e-post med dittnman och adress, samt det belopp du vill "sponsra" med. Både företag och privatpersoner kan vara medlemmar.

Välkommen till Guldklubben som vi tror och hoppas skall bli en samlingspunkt för många äkta MIF:are för att träffas, trivas, umgås och minnas.