Välkommen till
Melleruds IF

Tre mål på mindre än tre minuter i genrepet

Tre mål mellan 17 och 19 minuten i första halvlek avgjorde genrepet mot norska div 3-laget Tistedalen på Rådavallens C-plan. Periodvis under denna halvlek visade hemmagrabbarna upp ett lovande spel och kunde gå till pausvila med en ledning på 3-1.
Efter paus tog man det lugnare och helt klart fanns många tankar redan på måndagens seriepremiär mot Qviding. Slutresultatet blev 4-1.

Förmodligen mönstrade Peter Jonasson vad han räknar med skall vara premiärlaget:
Mats Larsson - Johan Constantin, Niclas Jansson, Daniel Mesa Moreno, Mattias Noaksson - Henrik Norgren, Peter Svensson, Dan Sjöström, Jonas Andersson - Eskil Olsson, Marcus Svensson
Avbytare var Harri Hyvärinen (kom in 45:e istället för Mats) Daniel Andersson (75 istället för Peter Svensson) Filip Norelius (80 i stället för Marcus Svensson), Fredrik Cederberg (85 istället för Dan Sjöström), samt Isse Elani.

Marcus Svensson inledde målgörandet genom att snyggt, men helt omarkerad, nicka in en hörna från Jonas Andersson. Peter Svensson gjorde 2-0 snyggt framspelad av Eskil Olsson och Dan Sjöström 3-0 efter ett mönsteranfall, där Jonas Andersson svarade för det avgörande passet.
3-1 kom i 30:e minuten på straff. Målskyttet avslutades i 60:e minuten som det började med en hörna frän Jonas, som Marcus stötte i mål med huvudet.